lørdag 19. juni 2010

Sommerfest

Fredag var dagen for sommerfest på jobben. I år skulle Anita og Inger stå som arrangører, og hemmelighetsfulle har de vært under hele planleggingen.

"Dagens vertinner Anita og Inger"

Onsdag fikk vi beskjed om at vi skulle møte opp med valgfritt hodeplagg og solbriller i Beisfjord. Her skal vi få en 5retters middag servert med vinpakke.

Jeg gikk i full gang med å finne ut hva jeg skulle ha på meg, og det tok ikke lang tid før jeg haddefunnet perfekte antrekk til anledingen.
"Så fin så både æ og Gøran ut =) "

Vi dro utover kjempespente på hva kvelden ville bringe, og når vi kom frem fikk vi en velkomstdrink. Musserende vin, med jordbær i.

Vi undersøkte Anitas vakre hjem, skikkelig fint og veldig gjennomført stil!
I følge kokkene hadde de såpass med arbeid at det gjorde ingen ting at noen var litt sene. Etter en times tid fikk vi satt oss til et vakkert pynta bord i påvente av den første retten.


Jeg hadde fått et lite oppdrag som gikk under middagen. Være negativ på maten, og snakke litt høylytt om mine meninger for den. Berit hadde motsatt oppdrag, hun skulle nemlig skryte hensynsløst av den. Nå skal det sies at jeg ikke er 100 % sikker på menyen, men skal prøve å fortelle hva vi fikk servert.
"Forrett - Asparges rullet i spekeskinke og Tomat"

"Første forrett - kokt laks med krydder, poteter, grønnsaker og hvitvinssaus"

"Hvile rett - Chillensksorbe"


"Andre hovedrett - Svinefile ovnsstekt med grønnsaker og Saus"

"Dessert - Is med rabarbra i varm saus og jordbær"

Den var god, selv om kanskje ikk utførelsen ser så god ut grunnet at varm saus og is ikke er en god kombinasjon sett på det viset.

Alt var kjempe godt, kokkene/servitørene har virkelig gjort et arbeid for å få dette til.


"Kokkene hadde underholdning med sang under servering"

" Inger og Anita hadde ett av mange innslag, her parodierer de andre lærere på skolen"

Hele kvelden var kjempe trivelig. Godt selskap, god underholdning, superb mat og med god drikke attåt ble det en TOPP kveld.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar